Erään pojun unelma…

Erään pojun unelma osa 5
Konttasin nelinkontin Valtiattareni perässä suuri suukapula suussani. Kellarissa, jossa olimme, oli hämärää, enkä nähnyt paljonkaan eteeni. Yhtäkkiä Valtiattareni pysähtyi ja olin törmätä Häneen. “Nyt orjapojuni, pysyt tässä aivan hiljaa paikallaan, katse alas päin luotuna. Naama lattiaan. Käyn nopeasti tarkastamassa pari juttua.” Valtiattareni taputti selkääni ja poistui paikalta. Jäin odottamaan hiljaa paikalleni naama lattiaa vasten, kuola suukapulan aukosta valuen.
Aikaa kului ja ihmettelin, mihin Valtiattareni oli mennyt. Lattialla oli jo iso läikkä kuolaa. Samassa kuulin askelia. Oikeastaan kahdet askeleet. Pidin kasvoni tiukasti alaspäin suunnattuna, kunnes saisin luvan liikkua. “Kas, orjapojuni on uskollinen ja tottelevainen. Ja sotkenut lattian kuolallaan… No se hoidetaan myöhemmin.” Hän taputti minua selkään ja otti talutushihnasta kiinni. “Seuraa perässämme, orja.” Hän sanoi. Sitten he lähtivät kävelemään eteenpäin ripein askelin. Minä konttasin perässä niin nopeasti, kuin pystyin.
Saavuimme lopulta ison, niin sanotun panopöydän eteen. Siinä olin muutamia remmejä, joilla orja saatiin sidottua tiukasti kiinni. “Nousehan tuohon päälle, orja.” Valtiattareni käski. Nousin ylös ja asetuin penkin päälle nelinkontin. He molemmat, Dominat, sitoivat käteni ja jalkani penkkiin kiinni. Jäin kököttämään siihen, kun He siirtyivät viereisen pöydän äärelle ja ottivat siitä jotain. Huomasin samassa, että ne oli kaksi, erittäin suurta lannedildoa! He sitoivat ne toisilleen kiinni ja kävelivät luokseni. He seisoivat edessäni, jotta näkisin heidät hyvin. Molemmilla oli ihanat, seksikkäät, mustat pvc saappaat. Mustat latex asut kiilsivät upeasti. Toisella oli mustat hiukset poninhännällä ja toisella vaaleat hiukset myös poninhännällä. Molemmilla oli mustat latex maskit. Ja valtavat punaiset dildot lanteillaan. Sitten he poistuivat edestäni. Toinen käveli eteeni ja toinen taakseni. Edessä oleva Valtiatar irroitti suuren suukapulan suustani ja suustani lorahti lattialle kuolaa. “Noniin orjapojuni. Nyt saat kunnon kyydin! Suu auki. Oikein isoksi!” Avasin suuni ja Domina survaisi suuren dildon suuhuni, aina kurkkuun asti. Päästin yökkäävän äänen ja sain samalla kämmenen poskelleni. “Nyt rauhoitut orja!” Edessä oleva Valtiatar huusi ja aloitti suuhuni panemisen. Yritin olla niin rauhallinen kuin vain pystyin. Samassa Valtiattareni alkoi takana avata vetoketjua, ja kaataa sinne liukastetta. Hän hieroi sitä isoon dildoon ja perseeseeni. Sitten hän alkoi pikkuhiljaa työntymään sisääni! Suuri dildo uppoi sisääni pikkuhiljaa, sentti sentiltä. Ah! Aivan upea tunne! Tunsin ihanan paineen takaapäin kun Valtiattareni pani minua suurella dildollaan. Ah! Tunsin, kun kaluni heräsi eloon. Harmikseni se oli lukittuna siveysvyöhön. Dominat päättivät lisätä tahtia! Oih! Vaikeroin ja inisin hiljaa. Se oli mahtavaa! Tunsin kaluni taistelevan vankilassaan. Se oikein odotti laukeamista ja vapauteen pääsyä.
“Ohhoh! Pikku orja näyttää nauttivan oikein kunnolla!” He molemmat nauroivat ja nostivat kierroksia. Oma Valtiattareni läpsi minua takapuoleen samalla kun vauhti kiihtyi. Se oli niin kiihottavaa! “Voi olla, että tarvitsemme apua.” Valtiattareni sanoi. Sitten huomasin, että viereeni saapui kolmas Valtiatar. Myös hän oli pukeutunut mustaan latexasuun ja maskiin. Hänellä oli punaiset hiukset poninhännällä. Hän kyykistyi viereeni ja tökkäsi kohoumaa haaroissani. “Tämä pikku orja näyttää nauttivan suuresti.” Hän sanoi ja nauroi. Sitten hän avasi haaroistani vetoketjun, ja kaivoi siveysvyössä olevan penikseni esiin. Hän tökki hetken penistäni kun muut jatkoivat panemistani. Sitten hän kaivoi taskustaan pienen avaimen ja avasi sillä siveysvyön lukot. Hän poisti siveysvyön ja kaluni pongahti suureksi Hänen eteensä. Samassa hän tarttui siihen lujasti, puristaen sitä kunnolla ja kaatoi siihen liukastetta. Ah! Mikä upea tunne. Minua pantiin molempiin koloihin ja penikseni oli tämän ihanan Valtiattaren tiukassa otteessa! Voih ihanaa! Mietin mielessäni. Voihkin ja ynisin hiljaa. Tai niin hiljaa kuin siinä tilanteessa pystyin.
Kaikkien Dominoiden vauhti vain kiihtyi ja kun jo olin laukeamispisteessä, tai oikeastaan räjähtämässä, siinä samassa kaikki pysähtyivät. Kaluani pitävä Domina puristi tiukasti kyrpääni ja muut kaksi vetäytyivät pois. Suuni ja pyllyni olivat aivan turta. Voihkaisin hiljaa.
“Noniin. Taidettiin lopettaa juuri ajoissa.” He nauroivat ja kävelivät eteeni. Näin edessäni kolme kaunista, seksikästä latex asuista naista. Kaikilla suuret dildot vyötäisillä, joista kaksi oli ollut juuri sisälläni. Ah!
“Nyt pidämme pienen tauon, jotta orjapojumme saa hieman levätä. Sen jälkeen nämä kaikki kolme tulevat vuoron perään sinun sisääsi!” He nauroivat ja kävelivät taas pöydän luokse. Jokainen otti sieltä jotain. Yksi käveli eteeni ja laittoi suuhuni ison, pumpattavan suukapulan. Toinen käveli taakseni ja työnsi takapuoleeni suuren, pumpattavan anaalitapin. Hän pumppasi sitä muutaman kerran ja laittoi sen jälkeen siihen värinän päälle. Kolmas käveli viereeni ja kyykistyi. Hän asensi penikseeni jonkin putkilon, joka oli jonkinlainen penispumppu, jossa oli lypsykone. Hän pumppasi muutaman kerran, penikseni paisui ja sitten hän käynnisti koneen. Kone alko saman tien lypsämään kyrpääni. Oih! Mikä tunne! Vauhti asetettiin melko kovaan lypsynopeuteen. Sitten He kävelivät eteeni. “Pikku orjapoju saa nyt hetken levätä, jos suinkin kykenee. Me tästä lähdetään brunssille ja palataan hetken kuluttua katsomaan, miten olet saanut levättyä. Sen jälkeen alkaa tosi toimet!” He nauroivat ja poistuivat paikalta.
Jäin ihmettelemään ja odottamaan innolla, mitä oikein seuraavaksi tapahtuisi. Ja ah! Mikä ihana tunne minulla onkaan. Pyllyni on arkakana äskeisestä menosta ja suuri dildo värisee sielä paraikaa. Ja olen taas jo laukeamispisteessä!
Mitä ihanaa minä vielä koenkaan!
Jatkuu…

Aiheeseen liittyvät artikkelit

osa2

Niin mihin jäinkään, aiwa aiwa, ehkä jatkoa sille miten nahan kosketus lumosi minut..katsos eihän mulla ollut mitään mahdollisuuksia 80 luvulla saada nahkavaatteita kokeiltavaksi, eli se…

Fetismin magiasta, alku

Niin fetismin taiasta. siinäpä aihetta kerrakseen, voisin ihan ensiks esitellä itseni. 47v. normitallaaja uudeltamaalta raaseporista.3 lapsen isä, ristimänimeltä Sami. Ammatiltani seppä vaikkakin vain kisälli asteella…

>

New Report

Close